Als nostres establiments agremiats , promovem la reducció de plàstics i envasos d’un sol ús facilitant que els clients puguin portar els seus propis envasos reutilitzables.
A més, les empreses duen a terme una acció pedagògica amb els clients, sensibilitzant-los sobre la importància de reduir residus i exposant cartells que conviden a portar els seus envasos. Aquesta pràctica no només minimitza els residus, sinó que reforça el compromís del sector amb el medi ambient i el consum responsable.
Quan l’ús d’envasos reutilitzables no sigui possible, apostem per envasos biodegradables elaborats amb materials procedents de fonts renovables, que, un cop finalitzat el seu cicle de vida, es biodegradin sense generar residus contaminants. Aquest canvi contribueix directament a la reducció de la contaminació, la preservació de la biodiversitat i la disminució de l’efecte hivernacle.
L’adopció d’aquestes mesures també reforça la imatge de qualitat i compromís dels nostres establiments, atorgant més prestigi i confiança als productes que oferim als consumidors.
Informació i sensibilització
El Gremi facilita informació i material gràfic a les empreses agremiades a través dels canals interns de comunicació (correu electrònic i WhatsApp), així com mitjançant articles a la revista Tall i al blog del nostre web, que es difonen també a les xarxes socials.
Els consumidors cada vegada valoren més que se’ls ofereixin opcions d’embalatge respectuoses amb el medi ambient, i des del Gremi treballem per impulsar aquest canvi de mentalitat i hàbits de consum.
Gremi d'Empresaris Carnissers i Xarcuters de Barcelona i Provincia
Compartir