Malbaratament alimentari
- Breu descripció de l'acció:
- Prevenir i reduir el desaprofitament alimentari, per evitar els excedents i que es converteixin en residus. Promoure el consum de productes de temporada. Acords o convenis per a donar els excedents a entitats d’iniciativa social i altres organitzacions sense ànim de lucre o bancs d’aliments. Formar i sensibilitzar a les persones, siguin subjectes a una relació laboral o no, perquè actuïn de manera activa en la prevenció i reducció del desaprofitament alimentari. Gestionar la venda o donació dels productes no consumits amb aplicacions especialitzades.
- Enllaç a més informació:
- Data d'inici:
- 1/1/2024
- Nom de l'organització:
- GREMI DE PASTISSERIA DE BARCELONA
- Web de l'organització:
- Correu electrònic de l'organització:
- info@pastisseria.cat
- En el cas d'estar adherit a alguna entitat associativa (associació, gremi, col·legi) indica'ns el nom:
Compartir