Salta i ves al contingut principal
Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web

Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.

Jornada "Ingredients per un menjador escolar + sostenible"

- Nom de l'organització: PLATAFORMA APROFITEM ELS ALIMENTS(Obrir en una pestanya nova)

- Descripció de l'actuació: Una jornada inspiradora per als menjadors de les escoles on vam donar veu als testimonis de bones pràctiques, es van plantejar obstacles i vam facilitar eines per avançar cap a un menjador escolar compromès amb el clima.

La dinamització va córrer a càrrec de Isabel Coderch, especialista en restauració Sostenible (TELOSIRVOVERDE) i Berta Vidal, investigadora en prevenció del Malbaratament Alimentari als menjadors escolars (CREDA-UPC-IRTA)

Encara disponible l'enllaç al Webinar a la home de www.aprofitemelsaliments.org(Link extern) i fb de la PAA (https://www.facebook.com/watch/?v=137722391098708(Link extern))

- Calendari execució: 25/11/2020 de 17h a 19h30

- Pàgina web: www.aprofitemelsaliments.org/(Link extern) https://www.facebook.com/watch/?v=137722391098708(Link extern)

- Dades de contacte:

Gaby Susanna/paa@aprofitemelsaliments.org