- Nom de l'organització o centre educatiu: Dep. d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Ajuntament de Barcelona i Pla Estratègic Metropolità de Bcn amb la col·laboració de la Plataforma Aprofitem els Aliments i l'escola CETT-UB en el Marc de la Capitalitat Mundial de l'Alimentació Sostenible.
- Descripció de l'actuació: Jornada festiva on l’acció principal va consistir en un àpat deliciós i nutritiu per a 200 persones, elaborat amb aliments recuperats, aliments que han quedat fora del circuit comercial per diferents raons amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre el Malbaratament alimentari i l’aprofitament dels aliments.
INDICADORS MEDIAMBIENTALS:
305 Kg d'aliments rescatats,
32 voluntaris mobilitzats,
196 àpats servits,
231 kg CO2 petjada carboni
28.754 L petjada hídrica
448€ estalvi econòmic
- Calendari execució: 16/10/2021 (Setmana de l'Alimentació Sostenible, CMAS21)
- Pàgina web: https://aprofitemelsaliments.org/project/apats-zero-food-waste/
- Dades de contacte: Gaby Susanna
paa@aprofitemelsaliments.org
Compartir