Salta i ves al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "2a sessió de treball: RESTAURACIÓ I HOTELERIA"

Avatar: Barcelona més Sostenible Barcelona més Sostenible

Descripció (Català)

  • -

    En aquesta segona sessió es va treballar per separat en quatre àmbits temàtics ja identificats a la primera sessió.


  • +

    En aquesta segona sessió es va treballar per separat en quatre àmbits temàtics ja identificats a la primera sessió.

    Es van presentar breument les principals conclusions de l’estudi «Impacte de la crisi COVID-19 en els hàbits de consum a Catalunya en el post-confinament».

    En segon lloc es va presentar un projecte il·lustratiu centrat en la logística de projectes: Bumerang Takeaway.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir