Canvis a "Projecte: Do-cena"
Títol (Castellano)
- +Proyecto: Do-cena
Cos (Català)
-
-
Autoria: Juliane Bittencourt
Població a la qual s’adreça: dones migrants, dones trans en situació de vulnerabilitat i refugiades, joves migrants desacompanyades de les seves famílies i menors tutelades pel Govern fins a la majoria d’edat.
Objectius:
- Promoure la inclusió a través de la gastronomia i la socialització a través del menjar i proporcionar solucions reals mitjançant la creació de llocs de treball locals.
- Fomentar l’educació alimentària i aprofitar el poder dels vegetals per abordar problemes socials i ambientals.
- Millorar el coneixement nutricional i combatre el malbaratament, amb l’aprofitament total dels aliments.
ℹ Per a més informació consulta la fitxa resum de projecte
-
+
Autoria: Juliane Bittencourt
Població a la qual s’adreça: dones migrants, dones trans en situació de vulnerabilitat i refugiades, joves migrants desacompanyades de les seves famílies i menors tutelades pel Govern fins a la majoria d’edat.
Objectius:
- Promoure la inclusió a través de la gastronomia i la socialització a través del menjar i proporcionar solucions reals mitjançant la creació de llocs de treball locals.
- Fomentar l’educació alimentària i aprofitar el poder dels vegetals per abordar problemes socials i ambientals.
- Millorar el coneixement nutricional i combatre el malbaratament, amb l’aprofitament total dels aliments.
ℹ Per a més informació consulta la fitxa resum de projecte
Cos (Castellano)
-
+
Autoría: Juliane Bittencourt
Población a la que se dirige: mujeres migrantes, mujeres trans en situación de vulnerabilidad y refugiadas, jóvenes migrantes desacompañadas de sus familias, menores tuteladas por el gobierno hasta cumplir su mayoría de edad.
Objetivos:
- Promover la inclusión a través de la gastronomía, la socialización mediante la comida y proporcionar soluciones reales creando empleos locales.
- Fomentar la educación alimentaria aprovechando el poder de los vegetales para abordar problemas sociales y ambientales.
- Mejorar el conocimiento nutricional y combatir el desperdicio, utilizando los alimentos en su totalidad.
ℹ Para más información consulta la ficha resumen del proyecto
Compartir