Salta e ir al contenido principal

Configuración de cookies

Utilizamos cookies para asegurar las funcionalidades básicas del sitio web y para mejorar tu experiencia en línea. Puedes configurar y aceptar el uso de las cookies, y modificar tus opciones de consentimiento en cualquier momento.

Esenciales

Preferencias

Analíticas y estadísticas

Marketing

Cambios en "Jornada "Ingredients per un menjador escolar + sostenible""

Título

  • +{"ca"=>"Jornada \"Ingredients per un menjador escolar + sostenible\""}

Cuerpo

  • +["

    - Nom de l'organització: PLATAFORMA APROFITEM ELS ALIMENTS

    - Descripció de l'actuació: Una jornada inspiradora per als menjadors de les escoles on vam donar veu als testimonis de bones pràctiques, es van plantejar obstacles i vam facilitar eines per avançar cap a un menjador escolar compromès amb el clima.

    La dinamització va córrer a càrrec de Isabel Coderch, especialista en restauració Sostenible (TELOSIRVOVERDE) i Berta Vidal, investigadora en prevenció del Malbaratament Alimentari als menjadors escolars (CREDA-UPC-IRTA)

    Encara disponible l'enllaç al Webinar a la home de www.aprofitemelsaliments.org i fb de la PAA (https://www.facebook.com/watch/?v=137722391098708)

    - Calendari execució: 25/11/2020 de 17h a 19h30

    - Pàgina web: www.aprofitemelsaliments.org/ https://www.facebook.com/watch/?v=137722391098708

    - Dades de contacte:

    Gaby Susanna/paa@aprofitemelsaliments.org

    "]

Confirmar

Por favor, inicia la sesión

La contraseña es demasiado corta.

Compartir