Salta i ves al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Reduir els costos dels productes ecològics i de proximitat"

Avatar: Marcel Marcel

Cos

  • -["

    Descripció:
    Crear una infraestructura de suport al comerç ecològic i de proximitat. Això inclou la cessió d’espais públics perquè petits productors facin vendes directes i suport tècnic per a la creació i gestió de cooperatives, entre altres iniciatives.

    Justificació:
    Són necessàries polítiques de sobirania alimentària i dependre menys de productes de l’exterior. Aquesta proposta busca potenciar el consum ecològic i de proximitat i fer-lo més accessible a la ciutadania. L’objectiu també és que els petits productors ecològics tinguin més vendes i puguin abaratir el preu dels productes.

    Accions:

    • Cessió d’espais municipals que poden servir per organitzar mercats itinerants de petits productors i cooperatives de consum, així com a punts de referència d’entrega de productes.
    • Crear una unitat municipal que aporti solucions als dubtes i problemes que els productors ecològics i les cooperatives de consum detectin.
    • Fomentar l’aparició de productes ecològics de petits productors als supermercats.
    • Organitzar més freqüentment els mercats de pagès. Per exemple un mercat setmanal per barri.
    • Incrementar subvencions i ajuts fiscals als petits productors locals i les cooperatives de consum amb l’objectiu de reduir els costos de producció.
    • Donar suport tècnic, administratiu i de recerca de finançament a les cooperatives de consum.
    • Impulsar campanyes comunicatives de promoció dels productes de temporada.
    ", "

    Descripció:
    Crear una infraestructura de apoyo al comercio ecológico y de proximidad. Eso incluye la cesión de espacios públicos para que pequeños productores hagan ventas directas y apoyo técnico para la creación y gestión de cooperativas, entre otras iniciativas.

    Justificació:
    Son necesarias políticas de soberanía alimentaria y depender menos de productos del exterior. Esta propuesta busca potenciar el consumo ecológico y de proximidad y hacerlo más accesible a la ciudadanía. El objetivo también es que los pequeños productores ecológicos tengan más ventas y puedan abaratar el precio de los productos.

    Acciones:

    • Cesión de espacios municipales que pueden servir para organizar mercados itinerantes de pequeños productores y cooperativas de consumo, así como de puntos de referencia de entrega de productos.
    • Crear una unidad municipal que aporte soluciones a las dudas y problemas que los productores ecológicos y las cooperativas de consumo detecten.
    • Fomentar la aparición de productos ecológicos de pequeños productores en los supermercados.
    • Organizar con mayor frecuencia los mercados de payés. Por ejemplo, un mercado semanal por barrio.
    • Incrementar subvenciones y ayudas fiscales a los pequeños productores locales y las cooperativas de consumo con el objetivo de reducir los costes de producción.
    • Dar apoyo técnico, administrativo y de búsqueda de fi nanciación a las cooperativas de consumo.
    • Impulsar campañas comunicativas de promoción de los productos de temporada.
    "]
  • +["

    Descripció:
    Crear una infraestructura de suport al comerç ecològic i de proximitat. Això inclou la cessió d’espais públics perquè petits productors facin vendes directes i suport tècnic per a la creació i gestió de cooperatives, entre altres iniciatives.

    Justificació:
    Són necessàries polítiques de sobirania alimentària i dependre menys de productes de l’exterior. Aquesta proposta busca potenciar el consum ecològic i de proximitat i fer-lo més accessible a la ciutadania. L’objectiu també és que els petits productors ecològics tinguin més vendes i puguin abaratir el preu dels productes.

    Accions:

    • Cessió d’espais municipals que poden servir per organitzar mercats itinerants de petits productors i cooperatives de consum, així com a punts de referència d’entrega de productes.
    • Crear una unitat municipal que aporti solucions als dubtes i problemes que els productors ecològics i les cooperatives de consum detectin.
    • Fomentar l’aparició de productes ecològics de petits productors als supermercats.
    • Organitzar més freqüentment els mercats de pagès. Per exemple un mercat setmanal per barri.
    • Incrementar subvencions i ajuts fiscals als petits productors locals i les cooperatives de consum amb l’objectiu de reduir els costos de producció.
    • Donar suport tècnic, administratiu i de recerca de finançament a les cooperatives de consum.
    • Impulsar campanyes comunicatives de promoció dels productes de temporada.
    ", "

    Descripción:
    Crear una infraestructura de apoyo al comercio ecológico y de proximidad. Eso incluye la cesión de espacios públicos para que pequeños productores hagan ventas directas y apoyo técnico para la creación y gestión de cooperativas, entre otras iniciativas.

    Justificación:
    Son necesarias políticas de soberanía alimentaria y depender menos de productos del exterior. Esta propuesta busca potenciar el consumo ecológico y de proximidad y hacerlo más accesible a la ciudadanía. El objetivo también es que los pequeños productores ecológicos tengan más ventas y puedan abaratar el precio de los productos.

    Acciones:

    • Cesión de espacios municipales que pueden servir para organizar mercados itinerantes de pequeños productores y cooperativas de consumo, así como de puntos de referencia de entrega de productos.
    • Crear una unidad municipal que aporte soluciones a las dudas y problemas que los productores ecológicos y las cooperativas de consumo detecten.
    • Fomentar la aparición de productos ecológicos de pequeños productores en los supermercados.
    • Organizar con mayor frecuencia los mercados de payés. Por ejemplo, un mercado semanal por barrio.
    • Incrementar subvenciones y ayudas fiscales a los pequeños productores locales y las cooperativas de consumo con el objetivo de reducir los costes de producción.
    • Dar apoyo técnico, administrativo y de búsqueda de fi nanciación a las cooperativas de consumo.
    • Impulsar campañas comunicativas de promoción de los productos de temporada.
    "]

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir