Salta i ves al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Garantir normatives i accions més contundent contra el malbaratament alimentari"

Avatar: Admin DecidimBCN Admin DecidimBCN

Títol

  • -{"ca"=>"Garantir normatives i accions més contundents contra el malbaratament alimentari", "es"=>"Garantizar normativas y acciones más contundentes contra el desperdicio alimentario"}
  • +{"ca"=>"Garantir normatives i accions més contundent contra el malbaratament alimentari", "es"=>"Garantizar normativas y acciones más contundentes contra el desperdicio alimentario"}

Cos

  • -["

    Descripció

    Crear una comissió d'estudi i implementació d'accions per reduir el malbaratament alimentari. La comissió hauria d’estudiar què fer perquè els col·lectius vulnerables puguin aprofitar el menjar que caduca o ha sobrat en restaurants, escoles i hospitals. Instar a la Generalitat a aprovar un reglament de la llei 3/20 contra el malbaratament alimentari.


    Justificació

    En un context de crisi econòmica i inflació de preus, no és ètic que es llencin diàriament aliments que es podrien consumir de manera segura. Actualment, és difícil reduir el malbaratament alimentari per la legislació actual de seguretat alimentària i les responsabilitats dels establiments al respecte.


    Accions

    • Creació d’una comissió fomentada per un tècnic municipal expert en seguretat alimentària, representants d’entitats com el Banc d’Aliments i representants d’empresaris alimentaris.
    • Implementar i fer seguiment de les accions que proposi la comissió.
    • Estudiar les següents possibles accions: 1) Utilitzar tots els aliments amb data de consum preferent 2) Consumir els aliments no caducats que llencen els supermercats 3) Fer formacions per cuinar emprant només el menjar necessari 4) Fomentar que tot el menjar que es llenci als supermercats vagi a la brossa orgànica 5) Facilitar llocs de trobada per la repartició d'aliments i 6) Elaborar una campanya per fomentar la cuina d'aprofitament.
    • Instar el Govern a aprovar un reglament de la Llei 3/20 contra el malbaratament alimentari. En cas que no es faci, copiar el text de la llei i adaptar-lo a l’àmbit municipal.
    • Permetre als restaurants reutilitzar el menjar que no s'hagi servit per fer receptes d'aprofitament: croquetes canelons, empanades...
    • Fomentar el compostatge amb les restes orgàniques de mercats municipals i supermercats.
    ", "

    Descripción

    Crear una comisión de estudio e implementación de acciones para reducir el desperdicio alimentario. La comisión tendría que estudiar qué hacer para que los colectivos vulnerables puedan aprovechar la comida que caduca o ha sobrado en restaurantes, escuelas y hospitales. Instar a la Generalitat a aprobar un reglamento de la Ley 3/20 contra el desperdicio alimentario.


    Justificación

    En un contexto de crisis económica e inflación de precios, no es ético que se tiren diariamente alimentos que podrían consumirse de forma segura. Actualmente, es difícil reducir el desperdicio alimentariopor la actual legislación de seguridad alimentaria y la responsabilidad de los establecimientos al respecto.


    Acciones

    • Creación de una comisión fomentada por un técnico municipal experto en seguridad alimentaria, representantes de entidades como el Banco de Alimentos y representantes de empresarios alimentarios.
    • Implementar y hacer seguimiento de las acciones que proponga la comisión.
    • Estudiar las siguientes posibles acciones: 1) Utilizar todos los alimentos con fecha de consumo preferente. 2) Consumir los alimentos no caducados que tiran los supermercados. 3) Hacer formaciones para cocinar utilizando solo la comida necesaria. 4) Fomentar que toda la comida que se tire en los supermercados vaya a la basura orgánica. 5) Facilitar lugares de encuentro para el reparto de alimentos. 6) Campaña para fomentar la cocina de aprovechamiento.
    • Instar al Govern a aprobar un reglamento de la Ley 3/20 contra el desperdicio alimentario. En caso de no realizarse, copiar el texto de la ley y adaptarlo al ámbito municipal.
    • Permitir a los restaurantes reutilizar la comida que no se haya servido para hacer recetas de aprovechamiento: croquetas, canelones, empanadas...
    • Fomentar el compostaje con los restos orgánicos de mercados municipales y supermercados.
    "]
  • +["

    Descripció:
    Crear una comissió d'estudi i implementació d'accions per reduir el malbaratament alimentari. La comissió hauria d’estudiar què fer perquè els col·lectius vulnerables puguin aprofitar el menjar que caduca o ha sobrat en restaurants, escoles i hospitals. Instar a la Generalitat a aprovar un reglament de la llei 3/20 contra el malbaratament alimentari.

    Justificació:
    En un context de crisi econòmica i inflació de preus, no és ètic que es llencin diàriament aliments que es podrien consumir de manera segura. Actualment, és difícil reduir el malbaratament alimentari per la legislació actual de seguretat alimentària i les responsabilitats dels establiments al respecte.

    Accions:

    • Creació d’una comissió fomentada per un tècnic municipal expert en seguretat alimentària, representants d’entitats com el Banc d’Aliments i representants d’empresaris alimentaris.
    • Implementar i fer seguiment de les accions que proposi la comissió.
    • Estudiar les següents possibles accions: 1) Utilitzar tots els aliments amb data de consum preferent 2) Consumir els aliments no caducats que llencen els supermercats 3) Fer formacions per cuinar emprant només el menjar necessari 4) Fomentar que tot el menjar que es llenci als supermercats vagi a la brossa orgànica 5) Facilitar llocs de trobada per la repartició d'aliments i 6) Elaborar una campanya per fomentar la cuina d'aprofitament.
    • Instar el Govern a aprovar un reglament de la Llei 3/20 contra el malbaratament alimentari. En cas que no es faci, copiar el text de la llei i adaptar-lo a l’àmbit municipal.
    • Permetre als restaurants reutilitzar el menjar que no s'hagi servit per fer receptes d'aprofitament: croquetes canelons, empanades...
    • Fomentar el compostatge amb les restes orgàniques de mercats municipals i supermercats.
    ", "

    Descripción:
    Crear una comisión de estudio e implementación de acciones para reducir el desperdicio alimentario. La comisión tendría que estudiar qué hacer para que los colectivos vulnerables puedan aprovechar la comida que caduca o ha sobrado en restaurantes, escuelas y hospitales. Instar a la Generalitat a aprobar un reglamento de la Ley 3/20 contra el desperdicio alimentario.

    Justificación:
    En un contexto de crisis económica e inflación de precios, no es ético que se tiren diariamente alimentos que podrían consumirse de forma segura. Actualmente, es difícil reducir el desperdicio alimentariopor la actual legislación de seguridad alimentaria y la responsabilidad de los establecimientos al respecto.

    Acciones:

    • Creación de una comisión fomentada por un técnico municipal experto en seguridad alimentaria, representantes de entidades como el Banco de Alimentos y representantes de empresarios alimentarios.
    • Implementar y hacer seguimiento de las acciones que proponga la comisión.
    • Estudiar las siguientes posibles acciones: 1) Utilizar todos los alimentos con fecha de consumo preferente. 2) Consumir los alimentos no caducados que tiran los supermercados. 3) Hacer formaciones para cocinar utilizando solo la comida necesaria. 4) Fomentar que toda la comida que se tire en los supermercados vaya a la basura orgánica. 5) Facilitar lugares de encuentro para el reparto de alimentos. 6) Campaña para fomentar la cocina de aprovechamiento.
    • Instar al Govern a aprobar un reglamento de la Ley 3/20 contra el desperdicio alimentario. En caso de no realizarse, copiar el texto de la ley y adaptarlo al ámbito municipal.
    • Permitir a los restaurantes reutilizar la comida que no se haya servido para hacer recetas de aprovechamiento: croquetas, canelones, empanadas...
    • Fomentar el compostaje con los restos orgánicos de mercados municipales y supermercados.
    "]

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir