Estratègia d’Alimentació Sostenible Barcelona 2030
#EstrategiaAlimentacioSostenible Cap a la transformació del sistema alimentari
Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: com donar-hi resposta des de la perspectiva de les persones afectades?
-
Les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries afecten a un nombre creixent de persones. En aquesta trobada es recolliran les propostes, inquietuds, consideracions i idees dels participants per incorporar aquesta problemàtica en la transformació d’un sistema alimentari més sa, just i sostenible per tothom. Aquesta sessió està pensada per a les persones que pateixen directament aquestes afeccions alimentàries i també per a les persones que els interessa aquesta temàtica o que conviuen o que tracten a aquestes persones afectades.
A més, es busca que les persones participants tinguin l'oportunitat de compartir què és el que poden aportar i en què es poden implicar per a què la ciutat avanci en l'alimentació sostenible.
Aquesta sessió només es realitzarà en el cas que hi hagi més de 5 persones inscrites, si no és així, es cancel·larà la sessió, i es comunicarà a les persones inscrites.
Acta de la trobada
📄 Consulta l'acta de la sessió ”Malalties alimentàries”
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Detalls del comentari
Estàs veient un sol comentari
Mostra tots els comentaris
Conversa amb Carmen Esteva
No puedo asistir presencialmente , existe la posibilidad de seguir la reunión on line?
Bona tarda, Carmen, malauradament no oferim la possibilitat de seguir la sessió on-line. De totes maneres, agraïm la teva consulta i ho tindrem en compte per futures sessions per tal d'oferir el màxim de possibilitats per tal de seguir la sessió.
Carregant els comentaris ...