Salta i ves al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Objectiu 4. Prevenir les pèrdues i el malbaratament alimentari"

Avatar: Admin DecidimBCN Admin DecidimBCN

Descripció (Català)

  • -
    • Amb l’adhesió a la Good Food Declaration, Barcelona es va comprometre a reduir la pèrdua i el malbaratament d'aliments en un 50% l’any 2030 respecte a la línia de base del 2015.
    • L’elevat nivell de pèrdues i malbaratament alimentari és una de les debilitats del sistema alimentari a nivell català, estatal i global i la seva reducció és una de les fites (la 12.3) dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. El malbaratament es produeix el llarg de tota la cadena alimentària.
    • S’estima que a Europa es malbaraten més de 87 milions de tones d’aliments anualment al llarg de tota la cadena alimentària, el que correspon a 173kg per persona i any. El més sever és el cas de les fruites i verdures, de les quals se’n descarta entre un 41% i un 46% i representen el 46% del malbaratament generat a Europa.
    • Recentment s’ha aprovat la Llei 3/2020 de prevenció de les pèrdues i del malbaratament alimentari.

    Què creus que cal fer des de la ciutat per prevenir les pèrdues i el malbaratament alimentari?

    Quines són les línies de treball a desenvolupar? Quines propostes de projectes o accions concretes ens poden permetre aplicar aquestes línies de treball? Quins agents clau cal mobilitzar? Quines alertes hem de considerar?

    Abans de respondre us recomanem consultar la fitxa d'aquest objectiu.

  • +
    • Amb l’adhesió a la Good Food Declaration, Barcelona es va comprometre a reduir la pèrdua i el malbaratament d'aliments en un 50% l’any 2030 respecte a la línia de base del 2015.
    • L’elevat nivell de pèrdues i malbaratament alimentari és una de les debilitats del sistema alimentari a nivell català, estatal i global i la seva reducció és una de les fites (la 12.3) dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. El malbaratament es produeix el llarg de tota la cadena alimentària.
    • S’estima que a Europa es malbaraten més de 87 milions de tones d’aliments anualment al llarg de tota la cadena alimentària, el que correspon a 173kg per persona i any. El més sever és el cas de les fruites i verdures, de les quals se’n descarta entre un 41% i un 46% i representen el 46% del malbaratament generat a Europa.
    • Recentment s’ha aprovat la Llei 3/2020 de prevenció de les pèrdues i del malbaratament alimentari.

    Què creus que cal fer des de la ciutat per prevenir les pèrdues i el malbaratament alimentari?

    Quines són les línies de treball a desenvolupar? Quines propostes de projectes o accions concretes ens poden permetre aplicar aquestes línies de treball? Quins agents clau cal mobilitzar? Quines alertes hem de considerar?

    Abans de respondre us recomanem consultar la fitxa d'aquest objectiu.

Instruccions per participar (Català)

  • -

    Per participar cal que estiguis registrada a la plataforma. Si encara no ho estàs, REGISTRA'T (Enllaç extern)


  • +

    Per participar cal que estiguis registrada a la plataforma. Si encara no ho estàs, REGISTRA'T!


Instruccions per participar (Castellano)

  • -

    Para participar deberás estar registrada en la plataforma. Si todavía no lo estás, REGÍSTRATE (Enlace externo)

    .

  • +

    Para participar deberás estar registrada en la plataforma. Si todavía no lo estás, ¡REGÍSTRATE!

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir