Renovació del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2024-2034
Suma’t al procés de renovació del Compromís!
4. El model alimentari
Barcelona té una capacitat baixa d’autosuficiència alimentària, l’11,8% de les llars de la ciutat pateixen inseguretat alimentària, el consum de carn triplica la quantitat anual recomanable i l’obesitat infantil afecta més del 10% d’infants de 3 i 4 anys. A més, la producció ecològica continua lluny dels objectius europeus del 25% de superfície cultivada per al 2030. Tot això afecta negativament la salut ambiental i de les persones: és hora de repensar com ens alimentem.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Detalls del comentari
Estàs veient un sol comentari
Mostra tots els comentaris
Conversa amb Marc Rojas - Participació Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge
Esmentar la vinculació i dependència de Barcelona del territori i del món rural, la capacitat de cultivar de la ciutat és més simbòlica que significativa.
Aquesta aportació ha estat recollida a les sessions de debat amb ciutadania, entitats i organitzacions del 31 de gener i l'1 de febrer.
Aun así no hay que desestimarla y tal vez nos sorprenderíamos de cuanto se puede llegar a producir en poco espacio, además de otros beneficios que conllevaría que van más allá de la producción de alimentos en sí.
Básicamente alterando el tejido urbano es posible aumentar significativamente la capacidad productiva
(Introducir el concepto de CPULs, Continuous Productive Urban Landscapes (https://www.researchgate.net/publication/44960513_Continuous_Productive_Urban_Landscape_CPUL_Essential_Infrastructure_and_Edible_Ornament
(Link extern))
o https://blogs.brighton.ac.uk/pulr/cpul-concept
Carregant els comentaris ...