Salta e ir al contenido principal

Configuración de cookies

Utilizamos cookies para asegurar las funcionalidades básicas del sitio web y para mejorar tu experiencia en línea. Puedes configurar y aceptar el uso de las cookies, y modificar tus opciones de consentimiento en cualquier momento.

Esenciales

Preferencias

Analíticas y estadísticas

Marketing

Cambios en " Objetivo 1. Incrementar la producción, venta y consumo de alimentos de temporada, de proximidad y ecológicos y la distribución en cadenas más cortas, justas y equilibradas"

Título (Català)

  • +Objectiu 2. Incrementar la producció, venda i consum d’aliments de temporadai de proximitat

Título (Castellano)

  • +Objectiu 2. Incrementar la producció, venda i consum d’aliments de temporadai de proximitat

Descripción (Català)

  • +

    La Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021 ha servit per impulsar la transformació alimentària de la ciutat. Amb la col·laboració de la pagesia, les associacions, les empreses, el món científic i les administracions locals, s’han promogut més de 90 projectes i més de 200 activitats relacionades amb l’alimentació sostenible.

    El 2022 comença amb aquest llegat i donarà peu a l’elaboració de l’Estratègia d’Alimentació Sostenible de Ciutat 2030, un full de ruta compartit sobre polítiques alimentàries a la ciutat que hem de construir entre tots i totes.

    Us demanem la vostra opinió i les vostres aportacions en relació als diferents objectius estratègiques.

    Per poder tenir informació de l'objectiu 2, us recomanem consultar la seva fitxa.

    OBJECTIU 2. Què creus que cal fer des de la ciutat per incrementar la producció, venda i consum d’aliments de temporada, de proximitat i agroecològics i la distribució en cadenes més curtes, justes i equilibrades?

Descripción (Castellano)

  • +

    La Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021 ha servit per impulsar la transformació alimentària de la ciutat. Amb la col·laboració de la pagesia, les associacions, les empreses, el món científic i les administracions locals, s’han promogut més de 90 projectes i més de 200 activitats relacionades amb l’alimentació sostenible.

    El 2022 comença amb aquest llegat i donarà peu a l’elaboració de l’Estratègia d’Alimentació Sostenible de Ciutat 2030, un full de ruta compartit sobre polítiques alimentàries a la ciutat que hem de construir entre tots i totes.

    Us demanem la vostra opinió i les vostres aportacions en relació als diferents objectius estratègiques.

    Per poder tenir informació de l'objectiu 2, us recomanem consultar la seva fitxa.

    OBJECTIU 2. Què creus que cal fer des de la ciutat per incrementar la producció, venda i consum d’aliments de temporada, de proximitat i agroecològics i la distribució en cadenes més curtes, justes i equilibrades?

Instrucciones para participar (Català)

  • +

    Per participar cal que estiguis registrada a la plataforma. Si encara no ho estàs, REGISTRA'T

Instrucciones para participar (Castellano)

  • +

    Per participar cal que estiguis registrada a la plataforma. Si encara no ho estàs, REGISTRA'T

Fecha de inicio

  • +2022-04-26 00:00:00 +0200

Fecha de finalización

  • +2022-05-25 00:00:00 +0200

Actualizaciones de información (Català)

Actualizaciones de información (Castellano)

Confirmar

Por favor, inicia la sesión

La contraseña es demasiado corta.

Compartir