Salta i ves al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Objectiu 1. Incrementar la producció, venda i consum d aliments de temporada, de proximitat i ecològics i la distribució en cadenes més curtes, justes i equilibrades"

Títol (Català)

  • +Objectiu 2. Incrementar la producció, venda i consum d’aliments de temporadai de proximitat

Títol (Castellano)

  • +Objectiu 2. Incrementar la producció, venda i consum d’aliments de temporadai de proximitat

Descripció (Català)

  • +

    La Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021 ha servit per impulsar la transformació alimentària de la ciutat. Amb la col·laboració de la pagesia, les associacions, les empreses, el món científic i les administracions locals, s’han promogut més de 90 projectes i més de 200 activitats relacionades amb l’alimentació sostenible.

    El 2022 comença amb aquest llegat i donarà peu a l’elaboració de l’Estratègia d’Alimentació Sostenible de Ciutat 2030, un full de ruta compartit sobre polítiques alimentàries a la ciutat que hem de construir entre tots i totes.

    Us demanem la vostra opinió i les vostres aportacions en relació als diferents objectius estratègiques.

    Per poder tenir informació de l'objectiu 2, us recomanem consultar la seva fitxa.

    OBJECTIU 2. Què creus que cal fer des de la ciutat per incrementar la producció, venda i consum d’aliments de temporada, de proximitat i agroecològics i la distribució en cadenes més curtes, justes i equilibrades?

Descripció (Castellano)

  • +

    La Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021 ha servit per impulsar la transformació alimentària de la ciutat. Amb la col·laboració de la pagesia, les associacions, les empreses, el món científic i les administracions locals, s’han promogut més de 90 projectes i més de 200 activitats relacionades amb l’alimentació sostenible.

    El 2022 comença amb aquest llegat i donarà peu a l’elaboració de l’Estratègia d’Alimentació Sostenible de Ciutat 2030, un full de ruta compartit sobre polítiques alimentàries a la ciutat que hem de construir entre tots i totes.

    Us demanem la vostra opinió i les vostres aportacions en relació als diferents objectius estratègiques.

    Per poder tenir informació de l'objectiu 2, us recomanem consultar la seva fitxa.

    OBJECTIU 2. Què creus que cal fer des de la ciutat per incrementar la producció, venda i consum d’aliments de temporada, de proximitat i agroecològics i la distribució en cadenes més curtes, justes i equilibrades?

Instruccions per participar (Català)

  • +

    Per participar cal que estiguis registrada a la plataforma. Si encara no ho estàs, REGISTRA'T

Instruccions per participar (Castellano)

  • +

    Per participar cal que estiguis registrada a la plataforma. Si encara no ho estàs, REGISTRA'T

Data d'inici

  • +2022-04-26 00:00:00 +0200

Data de finalització

  • +2022-05-25 00:00:00 +0200

Actualitzacions d'informació (Català)

Actualitzacions d'informació (Castellano)

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir