Salta i ves al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Objectiu 1. Incrementar la producció, venda i consum d aliments de temporada, de proximitat i ecològics i la distribució en cadenes més curtes, justes i equilibrades"

Avatar: Equip de l'Estratègia 01 Equip de l'Estratègia 01

Títol (Castellano)

  • -Objectiu 2. Incrementar la producció, venda i consum d’aliments de temporadai de proximitat
  • + Objetivo 2. Incrementar la producción, venta y consumo de alimentos de temporada y de proximidad

Descripció (Castellano)

  • -

    La Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021 ha servit per impulsar la transformació alimentària de la ciutat. Amb la col·laboració de la pagesia, les associacions, les empreses, el món científic i les administracions locals, s’han promogut més de 90 projectes i més de 200 activitats relacionades amb l’alimentació sostenible.

    El 2022 comença amb aquest llegat i donarà peu a l’elaboració de l’Estratègia d’Alimentació Sostenible de Ciutat 2030, un full de ruta compartit sobre polítiques alimentàries a la ciutat que hem de construir entre tots i totes.

    Us demanem la vostra opinió i les vostres aportacions en relació als diferents objectius estratègiques.

    Per poder tenir informació de l'objectiu 2, us recomanem consultar la seva fitxa.

    OBJECTIU 2. Què creus que cal fer des de la ciutat per incrementar la producció, venda i consum d’aliments de temporada, de proximitat i agroecològics i la distribució en cadenes més curtes, justes i equilibrades?

  • +

    La Capital Mundial de la Alimentación Sostenible 2021 ha servido para impulsar la transformación alimentaria de la ciudad. Con la colaboración del campesinado, las asociaciones, las empresas, el mundo científico y las administraciones locales, se han promovido más de 90 proyectos y más de 200 actividades relacionadas con la alimentación sostenible.

    El 2022 empieza con este legado y dará pie a la elaboración de la Estrategia de Alimentación Sostenible de Ciudad 2030, una hoja de ruta compartida sobre políticas alimentarias en la ciudad que tenemos que construir entre todos y todas.

    Os pedimos vuestra opinión y vuestras aportaciones en relación a los diferentes objetivos estratégicas.

    Para poder tener información del objetivo 2, os recomendamos consultar su ficha (Enlace externo)

    Objetivo 2. ¿Qué crees que hay que hacer desde la ciudad para incrementar la producción, venta y consumo de alimentos de temporada, de proximidad y agroecológicos y la distribución en cadenas más cortas, justas y equilibradas?

Descripció (Català)

  • -

    La Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021 ha servit per impulsar la transformació alimentària de la ciutat. Amb la col·laboració de la pagesia, les associacions, les empreses, el món científic i les administracions locals, s’han promogut més de 90 projectes i més de 200 activitats relacionades amb l’alimentació sostenible.

    El 2022 comença amb aquest llegat i donarà peu a l’elaboració de l’Estratègia d’Alimentació Sostenible de Ciutat 2030, un full de ruta compartit sobre polítiques alimentàries a la ciutat que hem de construir entre tots i totes.

    Us demanem la vostra opinió i les vostres aportacions en relació als diferents objectius estratègiques.

    Per poder tenir informació de l'objectiu 2, us recomanem consultar la seva fitxa.

    OBJECTIU 2. Què creus que cal fer des de la ciutat per incrementar la producció, venda i consum d’aliments de temporada, de proximitat i agroecològics i la distribució en cadenes més curtes, justes i equilibrades?

  • +

    La Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021 ha servit per impulsar la transformació alimentària de la ciutat. Amb la col·laboració de la pagesia, les associacions, les empreses, el món científic i les administracions locals, s’han promogut més de 90 projectes i més de 200 activitats relacionades amb l’alimentació sostenible.

    El 2022 comença amb aquest llegat i donarà peu a l’elaboració de l’Estratègia d’Alimentació Sostenible de Ciutat 2030, un full de ruta compartit sobre polítiques alimentàries a la ciutat que hem de construir entre tots i totes.

    Us demanem la vostra opinió i les vostres aportacions en relació als diferents objectius estratègiques.

    Per poder tenir informació de l'objectiu 2, us recomanem consultar la seva fitxa.

    Objectiu 2. Què creus que cal fer des de la ciutat per incrementar la producció, venda i consum d’aliments de temporada, de proximitat i agroecològics i la distribució en cadenes més curtes, justes i equilibrades?

Instruccions per participar (Castellano)

  • -

    Per participar cal que estiguis registrada a la plataforma. Si encara no ho estàs, REGISTRA'T

  • +

    Para participar deberás estar reg0istrada a la plataforma. Si todavía no lo estás, REGÍSTRATE (Enlace externo)

    .

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir