Salta e ir al contenido principal

Configuración de cookies

Utilizamos cookies para asegurar las funcionalidades básicas del sitio web y para mejorar tu experiencia en línea. Puedes configurar y aceptar el uso de las cookies, y modificar tus opciones de consentimiento en cualquier momento.

Esenciales

Preferencias

Analíticas y estadísticas

Marketing

Cambios en "Objetivo 4. Prevenir las pérdidas y el desperdicio alimentario"

Avatar: Admin DecidimBCN Admin DecidimBCN

Descripción (Català)

  • -
    • Amb l’adhesió a la Good Food Declaration, Barcelona es va comprometre a reduir la pèrdua i el malbaratament d'aliments en un 50% l’any 2030 respecte a la línia de base del 2015.
    • L’elevat nivell de pèrdues i malbaratament alimentari és una de les debilitats del sistema alimentari a nivell català, estatal i global i la seva reducció és una de les fites (la 12.3) dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. El malbaratament es produeix el llarg de tota la cadena alimentària.
    • S’estima que a Europa es malbaraten més de 87 milions de tones d’aliments anualment al llarg de tota la cadena alimentària, el que correspon a 173kg per persona i any. El més sever és el cas de les fruites i verdures, de les quals se’n descarta entre un 41% i un 46% i representen el 46% del malbaratament generat a Europa.
    • Recentment s’ha aprovat la Llei 3/2020 de prevenció de les pèrdues i del malbaratament alimentari.

    Què creus que cal fer des de la ciutat per prevenir les pèrdues i el malbaratament alimentari?

    Quines són les línies de treball a desenvolupar? Quines propostes de projectes o accions concretes ens poden permetre aplicar aquestes línies de treball? Quins agents clau cal mobilitzar? Quines alertes hem de considerar?

    Abans de respondre us recomanem consultar la fitxa d'aquest objectiu.

  • +
    • Amb l’adhesió a la Good Food Declaration, Barcelona es va comprometre a reduir la pèrdua i el malbaratament d'aliments en un 50% l’any 2030 respecte a la línia de base del 2015.
    • L’elevat nivell de pèrdues i malbaratament alimentari és una de les debilitats del sistema alimentari a nivell català, estatal i global i la seva reducció és una de les fites (la 12.3) dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. El malbaratament es produeix el llarg de tota la cadena alimentària.
    • S’estima que a Europa es malbaraten més de 87 milions de tones d’aliments anualment al llarg de tota la cadena alimentària, el que correspon a 173kg per persona i any. El més sever és el cas de les fruites i verdures, de les quals se’n descarta entre un 41% i un 46% i representen el 46% del malbaratament generat a Europa.
    • Recentment s’ha aprovat la Llei 3/2020 de prevenció de les pèrdues i del malbaratament alimentari.

    Què creus que cal fer des de la ciutat per prevenir les pèrdues i el malbaratament alimentari?

    Quines són les línies de treball a desenvolupar? Quines propostes de projectes o accions concretes ens poden permetre aplicar aquestes línies de treball? Quins agents clau cal mobilitzar? Quines alertes hem de considerar?

    Abans de respondre us recomanem consultar la fitxa d'aquest objectiu.

Instrucciones para participar (Català)

  • -

    Per participar cal que estiguis registrada a la plataforma. Si encara no ho estàs, REGISTRA'T (Enllaç extern)


  • +

    Per participar cal que estiguis registrada a la plataforma. Si encara no ho estàs, REGISTRA'T!


Instrucciones para participar (Castellano)

  • -

    Para participar deberás estar registrada en la plataforma. Si todavía no lo estás, REGÍSTRATE (Enlace externo)

    .

  • +

    Para participar deberás estar registrada en la plataforma. Si todavía no lo estás, ¡REGÍSTRATE!

Confirmar

Por favor, inicia la sesión

La contraseña es demasiado corta.

Compartir