Salta i ves al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: com donar-hi resposta des de la perspectiva de les persones afectades?"

Avatar: Equip de l'Estratègia 01 Equip de l'Estratègia 01

Títol (Català)

  • +Malalties alimentàries: com donar-hi resposta des de la perspectiva de les persones afectades?

Títol (Castellano)

  • + Enfermedades alimentarias: ¿Cómo dar respuesta desde la perspectiva de las personas afectadas?

Descripció (Català)

  • +

    Aquesta sessió participativa, en aquest cas, centrada en l'àmbit de les malalties alimentàries, forma part d'un conjunt de sis sessions participatives que es realitzaran al llarg dels mesos de maig i juny dins del marc de la definició de l'Estratègia d'Alimentació Sostenible Barcelona 2030 (també coneguda com a EASB2030). En concret, la sessió pretén donar una resposta en comú a la següent pregunta: Com donar resposta a les malalties alimentàries des de la perspectiva de les persones afectades?

    Aquesta temàtica està directament connectada amb l'objectiu 3 de l'Estratègia d'Alimentació Sostenible Barcelona 2030: Promoure i defensar dietes saludables i sostenibles per totes les persones.

Descripció (Castellano)

  • +

    Esta sesión participativa, en este caso, centrada en el ámbito de las enfermedades alimentarias, forma parte de un conjunto de seis sesiones participativas que se realizarán a lo largo de los meses de mayo y junio dentro del marco de la definición de la Estrategia de Alimentación Sostenible Barcelona 2030 (también conocida como EASB2030). En concreto, la sesión pretende dar una respuesta en común a la siguiente pregunta: Cómo dar respuesta a las enfermedades alimentarias desde la perspectiva de las personas afectadas?

    Esta temática está directamente conectada con el objetivo 3 de la Estrategia de Alimentación Sostenible Barcelona 2030: Promover y defender dietas saludables y sostenibles por todas las personas.

Dia i hora d'inici

  • +2022-05-04 00:00:00 +0200

Dia i hora de finalització

  • +2022-05-04 02:00:00 +0200

Adreça

  • +08005, Barcelona

Ubicació (Català)

  • +A confirmar

Ubicació (Castellano)

  • +A confirmar

Detalls d'ubicació (Català)

Detalls d'ubicació (Castellano)

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir