Canvis a "Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: com donar-hi resposta des de la perspectiva de les persones afectades?"
Descripció (Castellano)
-
-
En este encuentro se recogerán los intereses e ideas de las personas participantes para promover y defender dietas saludables y sostenibles para todas las personas desde la perspectiva de las alergias e intolerancias alimentarias. Para hacerlo se identificarán líneas de trabajo, proyectos, agentes clave y alertas.
Además, se busca que las personas participantes tengan la oportunidad de compartir qué es lo que puede aportar cada una y en qué se pueden implicar para que la ciudad avance en la alimentación sostenible.
-
+
Fecha, hora y ubicación por confirmar
En este encuentro se recogerán los intereses e ideas de las personas participantes para promover y defender dietas saludables y sostenibles para todas las personas desde la perspectiva de las alergias e intolerancias alimentarias. Para hacerlo se identificarán líneas de trabajo, proyectos, agentes clave y alertas.
Además, se busca que las personas participantes tengan la oportunidad de compartir qué es lo que puede aportar cada una y en qué se pueden implicar para que la ciudad avance en la alimentación sostenible.
Descripció (Català)
-
-
En aquesta trobada es recolliran els interessos i idees de les persones participants per a promoure i defensar dietes saludables i sostenibles per totes les persones des de la perspectiva de les persones que pateixen al·lèrgies i intoleràncies relacionades amb l'alimentació. Per a fer-ho, s'identificaran línies de treball, projectes, agents clau i alertes.
A més, es busca que les persones participants tinguin l'oportunitat de compartir què és el que poden aportar i en què es poden implicar per a què la ciutat avanci en l'alimentació sostenible.
-
+
Data, hora i ubicació per confirmar.
En aquesta trobada es recolliran els interessos i idees de les persones participants per a promoure i defensar dietes saludables i sostenibles per totes les persones des de la perspectiva de les persones que pateixen al·lèrgies i intoleràncies relacionades amb l'alimentació. Per a fer-ho, s'identificaran línies de treball, projectes, agents clau i alertes.
A més, es busca que les persones participants tinguin l'oportunitat de compartir què és el que poden aportar i en què es poden implicar per a què la ciutat avanci en l'alimentació sostenible.
Compartir