Salta i ves al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: com donar-hi resposta des de la perspectiva de les persones afectades?"

Avatar: Equip de l'Estratègia 02 Equip de l'Estratègia 02

Títol (Castellano)

  • - Enfermedades alimentarias: ¿Cómo dar respuesta desde la perspectiva de las personas afectadas?
  • +Alergias e intolerancias: como darle respuesta desde la perspectiva de las personas afectadas?

Descripció (Castellano)

  • -

    Esta sesión participativa, en este caso, centrada en el ámbito de las enfermedades alimentarias, forma parte de un conjunto de seis sesiones participativas que se realizarán a lo largo de los meses de mayo y junio dentro del marco de la definición de la Estrategia de Alimentación Sostenible Barcelona 2030 (también conocida como EASB2030). En concreto, la sesión pretende dar una respuesta en común a la siguiente pregunta: ¿Cómo dar respuesta a las enfermedades alimentarias desde la perspectiva de las personas afectadas?

    Esta temática está directamente conectada con el objetivo 3 de la Estrategia de Alimentación Sostenible Barcelona 2030: Promover y defender dietas saludables y sostenibles por todas las personas.

    Si quieres participar en este encuentro y compartir tus ideas y propuestas, ya puedes inscribirte a través del formulario de inscripción que encontrarás más abajo.  

  • +

    En este encuentro se recogerán los intereses e ideas de las personas participantes para promover y defender dietas saludables y sostenibles para todas las personas desde la perspectiva de las alergias e intolerancias alimentarias. Para hacerlo se identificarán líneas de trabajo, proyectos, agentes clave y alertas.

    Además, se busca que las personas participantes tengan la oportunidad de compartir qué es lo que puede aportar cada una y en qué se pueden implicar para que la ciudad avance en la alimentación sostenible.

Descripció (Català)

  • -

    Aquesta sessió participativa, en aquest cas, centrada en l'àmbit de les malalties alimentàries, forma part d'un conjunt de sis sessions participatives que es realitzaran al llarg dels mesos de maig i juny dins del marc de la definició de l'Estratègia d'Alimentació Sostenible Barcelona 2030 (també coneguda com a EASB2030). En concret, la sessió pretén donar una resposta en comú a la següent pregunta: Com donar resposta a les malalties alimentàries des de la perspectiva de les persones afectades?

    Aquesta temàtica està directament connectada amb l'objectiu 3 de l'Estratègia d'Alimentació Sostenible Barcelona 2030: Promoure i defensar dietes saludables i sostenibles per totes les persones.

    Si vols participar en aquesta trobada i compartir les teves idees i propostes, ja et pots inscriure a través del formulari d'inscripció que trobaràs més avall.

  • +

    En aquesta trobada es recolliran els interessos i idees de les persones participants per a promoure i defensar dietes saludables i sostenibles per totes les persones des de la perspectiva de les persones que pateixen al·lèrgies i intoleràncies relacionades amb l'alimentació. Per a fer-ho, s'identificaran línies de treball, projectes, agents clau i alertes.

    A més, es busca que les persones participants tinguin l'oportunitat de compartir què és el que poden aportar i en què es poden implicar per a què la ciutat avanci en l'alimentació sostenible.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir