Canvis a "Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: com donar-hi resposta des de la perspectiva de les persones afectades?"
Dia i hora de finalització
- -2022-07-01 10:00:00 +0200
- +2022-06-08 19:30:00 +0200
Dia i hora d'inici
- -2022-07-01 08:00:00 +0200
- +2022-06-08 17:30:00 +0200
Descripció (Català)
-
-
Data, hora i ubicació per confirmar.
En aquesta trobada es recolliran els interessos i idees de les persones participants per a promoure i defensar dietes saludables i sostenibles per totes les persones des de la perspectiva de les persones que pateixen al·lèrgies i intoleràncies relacionades amb l'alimentació. Per a fer-ho, s'identificaran línies de treball, projectes, agents clau i alertes.
A més, es busca que les persones participants tinguin l'oportunitat de compartir què és el que poden aportar i en què es poden implicar per a què la ciutat avanci en l'alimentació sostenible.
-
+
Data, hora i ubicació per confirmar.
Les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries afecten a un nombre creixent de persones. En aquesta trobada es recolliran les propostes, inquietuds, consideracions i idees dels participants per incorporar aquesta problemàtica en la transformació d’un sistema alimentari més sa, just i sostenible per tothom. Aquesta sessió està pensada per a les persones que pateixen directament aquestes afeccions alimentàries i també per a les persones que els interessa aquesta temàtica o que conviuen o que tracten a aquestes persones afectades.
A més, es busca que les persones participants tinguin l'oportunitat de compartir què és el que poden aportar i en què es poden implicar per a què la ciutat avanci en l'alimentació sostenible.
Compartir