Salta i ves al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: com donar-hi resposta des de la perspectiva de les persones afectades?"

Avatar: Equip de l'Estratègia 01 Equip de l'Estratègia 01

Descripció (Castellano)

  • -

    Las alergias y las intolerancias alimentaria afectan a un número creciente de personas. En este encuentro se recogerán las propuestas, inquietudes, consideraciones e ideas de los participantes para incorporar esta problemática en la transformación de un sistema alimentario más sano, justo y sostenible para todo el mundo. Esta sesión está pensada para las personas que sufren directamente estas afecciones alimentarias y, también, para las personas que les interesa esta temática o conviven o tratan a estas personas afectadas.

    Además, se busca que las personas participantes tengan la oportunidad de compartir qué es lo que pueden aportar y en qué se pueden implicar para que la ciudad avance en la alimentación sostenible.




  • +

    Las alergias y las intolerancias alimentaria afectan a un número creciente de personas. En este encuentro se recogerán las propuestas, inquietudes, consideraciones e ideas de los participantes para incorporar esta problemática en la transformación de un sistema alimentario más sano, justo y sostenible para todo el mundo. Esta sesión está pensada para las personas que sufren directamente estas afecciones alimentarias y, también, para las personas que les interesa esta temática o conviven o tratan a estas personas afectadas.

    Además, se busca que las personas participantes tengan la oportunidad de compartir qué es lo que pueden aportar y en qué se pueden implicar para que la ciudad avance en la alimentación sostenible.

    Esta sesión solo se realizará en el supuesto de que haya más de 5 personas inscritas, si no es así, se cancelará la sesión, y se comunicará a las personas inscritas.



Descripció (Català)

  • -

    Les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries afecten a un nombre creixent de persones. En aquesta trobada es recolliran les propostes, inquietuds, consideracions i idees dels participants per incorporar aquesta problemàtica en la transformació d’un sistema alimentari més sa, just i sostenible per tothom. Aquesta sessió està pensada per a les persones que pateixen directament aquestes afeccions alimentàries i també per a les persones que els interessa aquesta temàtica o que conviuen o que tracten a aquestes persones afectades.

    A més, es busca que les persones participants tinguin l'oportunitat de compartir què és el que poden aportar i en què es poden implicar per a què la ciutat avanci en l'alimentació sostenible.


  • +

    Les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries afecten a un nombre creixent de persones. En aquesta trobada es recolliran les propostes, inquietuds, consideracions i idees dels participants per incorporar aquesta problemàtica en la transformació d’un sistema alimentari més sa, just i sostenible per tothom. Aquesta sessió està pensada per a les persones que pateixen directament aquestes afeccions alimentàries i també per a les persones que els interessa aquesta temàtica o que conviuen o que tracten a aquestes persones afectades.

    A més, es busca que les persones participants tinguin l'oportunitat de compartir què és el que poden aportar i en què es poden implicar per a què la ciutat avanci en l'alimentació sostenible.

    Aquesta sessió només es realitzarà en el cas que hi hagi més de 5 persones inscrites, si no és així, es cancel·larà la sessió, i es comunicarà a les persones inscrites.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir